Uppskattad haj!

Nä, det blev en skum helg på lantstället. Jag blev jävligt överraskad över en sak som sades på fredagkvällen och sen var allt lite konstigt. Det var i alla fall väldigt kul att gå ner och fota lite vid vattnet med min stora haj. Tydligen har jag väldigt konstiga, men uppskattade idéer: ”Var får du allt ifrån?”, ”Jag dör, du är knäpp!” och ”Hur funkar din hjärna?”

Ja, vad då? Har man en mjuk haj som är 120 centimeter lång är det väl inte konstigt om man vill hitta på något med den? Den är ju alldeles för stor för att bara ligga hemma som ”prydnad” någonstans, man måste ju göra något kul med den. Jag kan för övrigt meddela att han skadade sin fena vid plåtningen, så han får låna en av mina handledsskenor en stund innan jag behöver den i kväll.

Gosedjur, haj, Haj med ortos för fenan. Roliga bilder på djur.

Nu när jag tänker på det kan jag komma på både en och två (eller fler) saker jag kan göra med min haj… Kan hajar åka motorcykel? Med all säkerhet. Kan de paddla? Förmodligen. Kan de köra bil? Tja, kan jag så kan den nog också det. För övrigt kan jag meddela att det var ett jäkla jobb att flå och rensa det där blötdjuret, och det luddar fortfarande i munnen. Men haj är ganska gott, det smakar lite som wallaby. Ni vet så där när en person inte riktigt kan beskriva vad det smakar och säger kyckling.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/uppskattad-haj/

2 kommentarer

    • Tatianaoktober 21, 2014 kl. 09:20
    • Svara

    Om du vill se på film gratis så kan hajen sitta brevid dig i soffan 🙂

    1. Haha, sant! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.