Veckans minus, vecka 40

Varje vecka delar jag ut veckans minus här på bloggen, till något otrevligt eller tråkigt som har hänt under veckan, eller något jag verkligen ogillar. Jag är ju bra på att klaga på så mycket skit, så varför inte utse det värsta varje vecka? Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som varit riktigt dåligt under veckan.

Den här veckan går veckans minus till hur jag påverkas av biverkningarna av den nya medicinen jag äter, Cymbalta. Jag åt den för ett par år sedan – utan effekt – men jag åt mycket mindre av starka smärtstillande på den tiden, så det känns betydligt värre den här rundan. Jag är sjukt trött hela tiden och sover utan problem 15-16 timmar om dygnet. Blundar jag så somnar jag, jag somnade ju till och med mitt i lunchen med gaffeln i handen häromdagen. Visst har jag kroniskt trötthetssyndrom och sover och vilar mycket ändå (vanligtvis 12-13 timmar), men det här är galet.

Jag känner mig åksjuk, yr, illamående, och allting är oerhört mycket segare. Det ekar i huvudet innan jag hör det jag säger. Det blev en aning bättre sedan jag bytte från att ta dem på morgonen till kvällen, men jag är ändå helt väck, och nu har det gått en dryg vecka. Vänder det inte snart blir jag galen. Veckans minus går tveklöst till biverkningarna av Cymbalta.

Arga Klara på sjukhus

Tröttheten gör dessutom att jag inte kan ta tillräckligt med vanliga smärtstillande utan att jag somnar på stående fot, och jag har och har haft fem vårdbesök i veckan tre veckor i rad nu. Jag kan inte sova 16 timmar om dagen, jag måste träna, jag måste vara lite aktiv och orka prata med folk, och utan smärtstillande får jag mer ont i lederna. Jag har ingen aning om medicinen har någon effekt, för jag är dödstrött och har ont överallt. Veckans minus, utan tvekan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/veckans-minus-vecka-40/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tant A.oktober 5, 2014 kl. 11:36
  • Svara

  Hej! Skrev ett privat mail i går till dej, men jag har på känn att det troligen hamnat i något supereffektivt filter eller i spam-korgen igen, så när du har ork och tid kan du väl bara checka om det lyckats hitta fram.
  / Kram!

  1. Hej!! Ja, det kom fram och jag blev väldigt glad! Har slut på ork, men jag ska försöka knåpa ihop ett svar i kväll! Kram! 🙂

  • Jörgenoktober 5, 2014 kl. 19:21
  • Svara

  Jag har väldigt dåliga erfarenheter av den medicinen. Blev alldeles sinnesförvirrad!

  1. Usch ja! Det är bättre nu än när jag började med den, men jag är mycket sämre än innan jag började alls!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.