Bilder från maskeraden

Tänkte visa er några bilder från maskeraden jag var på i lördags kväll! Det var Halloween-tema, så många kom utklädda som diverse monster. Värdparet hade verkligen ansträngt sig, tjejen är gravid, och hon hade sytt fast en halv docka på sina kläder som var på väg ut från magen, och så hade hon riktigt häftigt smink. Killen var helt blå, med isblå linser och flera små horn på huvudet. Det var riktigt häftigt gjort!  Här har vi mig, i en mask. Och vet ni vad? Det är faktiskt R i bakgrunden!

Arga Klara i mask på maskerad

Och för första gången någonsin har jag fått tillåtelse att publicera en bild på enbart R, iförd mask så klart, så att han inte riktigt syns. Vi hade ju röda horn och eldgafflar, men alla utklädningsprylar liksom roterade och användes av alla människor lite då och då.

Arga Klaras R iförd mask. Bilder från maskeraden.

Och så hade vi en geisha, med mustasch. Den där mustaschen åkte runt lite, och de flesta fotograferades med den. Även jag, men på något sätt lyckades jag radera bilden i stället för att ladda upp den, och sedan försvann mustaschen någonstans i festvimlet. Masken åkte också runt, den var väldigt snygg!

Asiatisk tjej med mask och mustasch.. Bilder från maskeraden.

Det var roligt. Tyvärr är jag ju inte så pass frisk att jag kan vimla runt bland folk som dansar och är lite berusade, så jag blev mest sittande, pratandes med folk. Inget fel på det alls, jag hade kul, och det är väldigt bekvämt att åka taxi hem när man blir trött. Träffade en del nya människor och många som jag bara ser när jag är på fest hos dem, ett riktigt härligt gäng. Blev lite sugen på att ha fest själv snart… Och jag måste definitivt köpa lösmustascher. De är nästan bättre för feststämningen än min kalkonhatt!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/bilder-fran-maskeraden/

2 kommentarer

    • Emelie on november 3, 2014 at 13:25
    • Svara

    Det låter som en lyckad fest – du skrev någonstans att du inte gillar att klä ut dig men det gör ju ofta att festen verkligen når en högre höjd (om folk är relativt positiva och inte blir bjudna på maskerad för ofta)

    1. Ja, det blev kul! Det är egentligen flera anledningar till att jag inte gillar att klä ut mig, men den största är faktiskt en pengafråga. Har jag inte möjlighet att låna ihop saker så blir det svårt eftersom jag inte kan köpa dem själv, men så länge det inte är på så hög ambitionsnivå och det inte är för ofta så är det okej. På en halloweenfest kan man ju leka med smink i stället. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: