EDS-pins till salu!

Apropå min fina vinst jag skrev om häromdagen, jag vill passa på att jag har ett fåtal EDS-pins kvar att sälja! De är 5 x 5 centimeter stora och har texten ”I wear stripes for someone special, EDS Awareness”. De kostar 50 kronor, vilket är självkostnadspris, och då ingår vadderat kuvert och porto inom Sverige. Jag köpte några EDS-pins till folk som efterfrågade dem efter att ha sett min, och några gavs bort i present. Jag har ändå några kvar, så om du är intresserad, hojta till med ett mail till mig (klara@argaklara.com).

EDS pin, I wear stripes for someone special. EDS awareness, Ehlers-Danlos syndrom. Vill du köpa en EDS-pin så förmedlar jag det! EDS-pins

Och eftersom det är en sån liten del av befolkningen, även bland läkare och sjukvårdspersonal, som känner till sjukdomen så tycker jag att det är viktigare att bära en sån här än ett rosa band. Det går knappt att öka medvetenheten för det mer, men på det här området finns det en väldigt stor potentiell förbättringsmöjliget. Jag önskar när resten av Sverige inser att vi kanske behöver något annat än cancer-galor varje år, eftersom Cancerfonden redan har mängder med månadsgivare, och EDS-stiftelsen bara har en handfull. Cancerpatienter får vård, EDS-patienter får det inte. Vi medicineras på samma sätt, men EDS går inte att bota.

Så vill du köpa en EDS-pin som är riktigt snygg, hör bara av er till mig via mail (klara@argaklara.com) så förmedlar jag en pin till dig. Betala kan man göra antingen genom min donate-knapp här på sidan (med PayPal eller valfritt betalkort), eller genom en överföring till mitt bankkonto.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/eds-pins-till-salu/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.