Mjukare muskler och nyklippt

I går åkte jag till stan för att få massage av den underbara Dr. Feelgoods lika underbara assistent. Mina muskler blev väldigt glada eftersom jag tränade i går, de var hårda som titan och ihopknutna som en Gordisk knut som inte ens Alexander den store skulle kunna göra något åt. Mina muskler är inte bra, men betydligt bättre än innan.

När jag ändå var ute och rände passade jag på att åka till frisören och göra något åt moppen på huvudet. Det var inte min vanliga frisör som klippte mig, för hon hade blivit sjuk, men det blev hyfsat ändå. Stället ligger bra till, men de erbjuder inte pensionärsrabatt till alla pensionärer, vilket är ett stort och fett minus. Synd att min vanliga frisör är så himla bra, annars skulle jag aldrig gå dit bara på grund av den anledningen.

Sax. Jag måste klippa mig! Hår och hårvård. Massage för mina ömma muskler och klippning!

Ni som följer mig i Mikz vet ju att jag klippte R häromdagen, och vi har samma diskussion varje gång. Han sparar 300 spänn, så jag tycker att han kan ju klippa mig också. Det är inte så himla noga med mitt hår, det går alltid att rufsa till så att det ser okej ut. Men han vägrar, och erbjuder sig att betala för min klippning. Det är bara det att han aldrig är med när jag klipper mig och alltid glömmer att betala efteråt… Men det är inte något blodigt allvar – de 300 kronorna han sparar varje månad betalar för saker till mig ändå. En middag på stan eller en matkasse då och då uppväger det.

Vi tänkte väl försöka hitta på något i helgen, men folk har fått lön och det är rea överallt. Har fribiljetter till bio, så vi kanske ser en film och käkar något, eller går och kollar i den där jaktaffären jag svamlade om någon gång. Måste storhandla också, fy fasen. Det får bli sen kväll. Vad händer hos dig i helgen?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/mjukare-muskler-och-nyklippt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.