Fått prylar jag behöver!

Jag fick en massa prylar av mamma och pappa när vi var där och käkade i helgen. Jag och R hade varit och kollat på kläder på stan innan, och gått förbi en jaktaffär på Kungsholmen som heter ”Hunt”. I skyltfönstret låg skitsöta tofflor som såg ut som vildsvin, och genast utbrast jag att jag önskade mig sådana i julklapp. Berättade om dem när vi senare satt och käkade, och så fick jag ett par så gott som oanvända fårskinnstofflor av morsan. Perfa.

Jag fick ju fårskinnstofflor i julklapp av R förra året, men i somras medan jag fortfarande jobbade i stan och katterna bodde på landet med R var det någon av dem som försökte framkalla min närvaro genom att kissa på dem. Fail. Hur som helst, nu behöver jag inga tofflor i julklapp, men jag tänker ändå gå dit och kika någon gång. Och försöka rädda de jag fick förra julen, för de var helt underbara. De ligger i någon bod där någonstans, R stoppade undan dem.

Äkta fårskinnstofflor från Shepherd. Fått prylar jag behöver!

Sen fick jag ett par bra filtpennor (kan ju inte riktigt skriva med kulspets, och jag använder tusch/filtpennor ibland när jag målar) och ett paket skrivarpapper. Jag har gjort slut på nästan två paket under alla processer med överklaganden och när jag behöver skriva ut och ta med en redig lunta information varenda gång jag ska träffa en husläkare. Tofflor, pennor och papper alltså. Och en god jävla ost. Mittbiten av en Västerbottenost, som nu ligger i kylen och bor in sig. R är väl mer exalterad än jag över osten, men det är väldigt bra när man av en slump får precis alla prylar man behöver köpa, när man bara råkar nämna det. Tack!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/fatt-prylar-jag-behover/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Emelienovember 19, 2014 kl. 18:04
  • Svara

  Föräldrar är väldigt bra!

  1. Verkligen! 🙂

  • Carolinenovember 20, 2014 kl. 07:11
  • Svara

  Fin tydlig blogg, kolla in min från ITALIEN:

  https://mittlivpacapri.blogspot.se

  Kram

  1. Tack snälla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.