Inte så kul jämt

Jamen då så, grått och mörkt och kallt och tråkigt. Okej, inte väldigt kallt, men tillräckligt för att frysa när man är ute och härjar. Det har fanimej sett likadant ut utomhus varenda dag i flera veckor. Så känns det, i alla fall. Inte direkt inspirerande att åka och göra nåt kul.

Det blir ensamt när alla jobbar på dagarna. På kvällarna ska alla hem till sina familjer, sina tv-program, sina hobbies och sin träning. Inte direkt vanligt att någon vill gå ut och ta en fika eller hitta på något kul efter middag och sånt, för de ska ju upp och jobba dagen efter också. Att ha permanent vacation är inte alls särkilt kul. Visst fasen fyller jag mina dagar med saker, men det sociala umgänget blir jävligt lidande.

En kopp kaffe och en kompimang. Permanent vacation är inte så kul jämt.

I sådana situationer som min är det nog inte en fördel att avsky dum-tv, och jag kan för mitt liv inte förstå hur någon kan vara nöjd med att kolla på ”Dr. Phil” och ha fredagsmys till ”Idol”. Jag vill ut och göra saker. Se saker. Lyssna på saker, uppleva något, bli berörd. Om jag inte själv är lycklig för stunden så är det i alla fall bättre att se glädje runtomkring mig.

Att försöka hitta en lösning på ett problem eller vad som helst där jag får vara lite kreativ är bättre än ingenting. Men ibland är jag tvingad till att leva i ett ingenting, på grund av att jag är sjuk. Jag är trött. Jag har ont. Inte kul, men man måste göra det bästa av vad man har. Varje dag.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/inte-sa-kul-jamt/

2 kommentarer

    • Tatiana on november 24, 2014 at 08:07
    • Svara

    Just den här månaden är jag fattig som en lus. Men efter all julf´hets mm så måstsa vi gå och lyssna på Jazz !
    Kram

    1. Jaaa!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: