Träningstiderna slut – fortsätter nästa år!

Det fanns ingen plats på de individuella träningstiderna som min fysioterapeut hade föreslagit. För mig var det ju tisdagar vid lunch som var aktuellt, eftersom tiderna på måndagar var mitt i rusningstrafiken. Det är omöjligt. Så hon bestämde att hon skulle boka in mig på tisdagstiderna efter jul i stället – det innebär alltså att jag faktiskt får fortsätta träna efter december! Jag har ju mitt individuella pass kvar till jul, det var bara gruppträningen jag skulle byta ut.

Jag skulle visserligen bli mycket förvånad om jag inte skulle få fortsätta, med tanke på att det är den enda styrketräningsformen som fungerar för mig och inte pajar mig mer (förutom den dagliga kondisen och stabilitetsträningen), men med tanke på de senaste husläkarna så vet man ju aldrig. Jag tror i alla fall att remissen gäller ett helt år, så jag kanske får behålla båda träningstiderna även efter jul. Jag hoppas det.

Pool, bassäng, simma, vatten

Jag är i alla fall utan kontakt där nu fram tills nästa år, för min fysioterapeut går strax på mammaledighet. Jag har inte träffat någon annan där, förutom de som övervakar och hjälper till på de individuella passen, men alla verkar trevliga. Skulle tro att de har ganska god förståelse för att bassängträning är A och O för mig, om jag förklarar symtomen. Och de förstår nog att om någon i min ålder är där och guppar runt så är jag faktiskt sjuk på riktigt. Till skillnad från vissa andra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/traningstiderna-slut-fortsatter-nasta-ar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.