Hotell på nyår

Har kollat runt lite på hotell inom en halv dags bilfärd från Stockholm, eftersom jag och R hade tänkt åka bort och bara vara för oss själva ett tag. Slippa ha fest, slippa trängsel, bara ha skog och mörker runt oss – och ett varmt badkar på hotellrummet, och gärna ett spa också. Började kolla längst bort där jag vet med säkerhet att det finns ett par riktigt bra span, i Värmland. Fullbokat överallt, till och med på Scandic i Arvika…

Sen började jag kolla hotell närmare och närmare Stockholm, och det är förvånansvärt hur fullbokat det verkar vara överallt. Jag har aldrig åkt iväg och hållit mig borta över nyår tidigare, men i år skulle det vara så himla skönt att bara försvinna ett par dagar. Om vi ens lyckas hitta något hotell som är bokningsbart blir det nog inte på ett spa i skogen någonstans, utan snarare någon liten ort med rum som i alla fall har jacuzzi eller badkar.

Om vi inte lyckas hitta något som är roligt nog vet jag inte vad vi gör. Bo på hotell i Stockholm känns ju lite löjligt när man faktiskt bor här, men jag är beredd att gå långt för ett litet bubbelbad. Eller bara ett helt vanligt bad. Men grejen är ju att man vill äta lite gott, slippa laga mat och se lite sjyssta fyrverkerier. Kanske ta en liten promenad längs en skogsväg jag inte sett förut, och uppleva en ort jag inte sett förut. Nja, vi får se hur det här gå. Det är egentligen Rs grej att kolla upp det här, men jag har spionerat, och jag är skeptisk.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/hotell-pa-nyar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.