Massage och inlämning av medicin

Ja, självklart kunde jag ju inte gå på någon träning i går. Läkaren jag träffade på morgonen skulle ordna att hemsjukvården skulle hämta mina verkningslösa mediciner och skriva ut nya, men det hände ju inte. Frågan är om det händer i dag, och i så fall när. Jag ska iväg på massage nu på förmiddagen, eftersom jag inte kom iväg i måndags på grund av trafikkaos, och efter att jag har kommit hem från det orkar jag inte gå till Apoteket. Om de ens kommer i dag, alltså. Tveksamt.

Jag sa till läkaren att jag var väldigt upprörd över att jag missar min bassängträning, men han sa att jag inte skulle ta det där med träning på så stort allvar. På sätt och vis har han rätt – vad gäller gymträning och raska promenader och sånt – men bassängträningen är det enda som fungerar riktigt bra för mig, och jag har fått kämpa länge för att få komma dit. Dessutom är det tidsbegränsat, och lång kötid. Så det är väl klart som fasen att jag är upprörd över att jag inte har en enda tablett att ta till och att jag missar min träning?

Pool

Ja, det är förjävligt. Och förbannat synd att det snart är jul och nyår, för jag måste kontakta några olika vårdcentraler och se hur lång tid det tar innan man får tid hos ett par specifika läkare. Jag tänker nog i alla fall aldrig mer gå in på den där vårdcentralen, om jag inte lämnar in medicinerna själv nu på morgonen innan jag åker till massagen. Det skulle ju få det hela att gå fortare. Om jag orkar. Om jag inte får tid hos någon annan läkare innan jag behöver mer medicin igen tänker jag enbart ha en telefontid. Jävla mög att vara sjuk, alltid är det något. Massage är i alla fall veckans höjdpunkt, tur det.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/massage-och-inlamning-av-medicin/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.