Sover så dåligt

Ugh, jag sover så jäkla dåligt. Antingen är det för varmt eller så är det för kallt. Och så finns det inte ett enda sätt att ligga på som är bekvämt, mer än en liten stund. Visst sover jag, och jag är liggandes ganska många timmar om dygnet, men det blir sällan mer än 2-3 timmar i sträck. Och självklart är jag trött hela tiden på dagarna, inte bara av att det gör så ont, utan även för att det har skapat en kronisk trötthet.

Jag kan vara så trött på dagarna att jag knappt kan hålla ögonen öppna, särskilt om jag har varit ute och gjort något. Oftast ligger jag ju och vilar på eftermiddagarna så att jag ska orka göra middag och kanske vara social på kvällen, men ibland är jag för trött för det också. Det beror på smärtan. Har jag till exempel varit och tränat på eftermiddagen är det ingen idé att prata med mig på resten av dagen. Du får inget vettigt svar ändå, om ens något. Nu varken jobbar jag eller kör bil särskilt ofta – vilket nog är en jävla tur.

Sover dåligt

Ibland sover jag på eftermiddagarna också, men oftast är jag bara sängliggande. Det är en vila i sig, kroppen får ju slappna av några procent i alla fall. Men tänk vad tråkigt det måste vara att leva med mig om man är en sån som måste prata hela tiden – det skulle jag aldrig orka. Alla behöver lite tid för sig själva, det är tur att jag inte har något emot mitt eget sällskap.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/sover-sa-daligt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.