Stölder i omklädningsrummet

Det stjäls en jävla massa saker från omklädningsrummet på sjukhuset, vid varmvattenbassängen. Det är allt de som går där pratar om, samma sak varje vecka. Visserligen pratar de ofta om samma händelser (varför nämna den typ 10 gånger för samma personer?), men det är ändå relativt vanligt att saker stjäls. Folk har blivit av med ortoser, specialgjutna skor, vanliga ytterskor, jackor och till och med underkläder. Alltså finns det inte en chans att jag lämnar något i omklädningsrummet, utan tvingas kånka in alla ytterkläder och prylar i en stor påse i träningshallen. Jag ska inte bära saker, men jag har inget val – går ju dit ensam.

Tyvärr får man inte ta med sig skorna in, de måste lämnas utanför omklädningsrummet. Alltså kan jag inte ha några bra skor på mig när jag ska dit, eftersom vem som helst faktiskt bara kan kliva rätt in utifrån och plocka med sig vad fasen de vill. Receptionen ligger bredvid, men bredvid åt fel håll – man måste alltså inte gå förbi den för att komma till omklädningsrummet. Uselt. Jag har inte råd att köpa några jävla skor, alltså tvingas jag ha på mig skor som det inte gör så mycket om jag blir av med, när jag ska dit. Inte de snygga bootsen jag köpte i höstas.

Svarta boots från Deichmann. Nya skor. Stölder i omklädningsrummet på sjukhuset.

Det innebär förra årets kängor, som läcker in vatten. När det regnar är det inte särskilt kul, alltså. Självklart kan inte sjukhuset ha allas kläder och sånt på sitt ansvar, men de få skåp som finns är alldeles för små för att låsa in sakerna i, och man får inte ställa skorna någon annanstans. Jag lyckas ha snyggast skor av alla som går där ändå (men så är jag ju 30 år yngre än de flesta också), så jag skulle inte bli förvånad om jag blir av med mina pjuck någon gång. Och det suger. Tänk vinter, snö, försenad färdtjänst och fötter som redan är 10 grader kallare än hos en frisk människa. Naej, uselt faktiskt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/stolder-omkladningsrummet/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.