Äcklig snö och halvdöd

Mer snö, dålig sömn, jobbig dag. Jag sov riktigt dåligt natten till i går också, så jag hade hoppats på att somna tidigt i går och vara lite utvilad i dag. Det hände inte. De sex timmars sömn jag lyckades skrapa ihop (med ett behov av minst tio) räckte självklart inte på långa vägar, och jag kände mig mer död än levande på morgonen. Det var som om att jag satt och tittade när jag försökte tvätta håret och klä på mig själv på morgonen. Självklart ser jag ut så här i dag igen, förutom pälsen.

Panda

Sen var det ut i snöovädret som gällde. Det var ganska kallt i morse, och självfallet började det vräka ner snö när jag skulle gå. Åkte till Dr. Feelgoods mottagning och träffade den ljuva assistenten som gav mig en finfin behandling. Hon ska stanna kvar där på kliniken, och det är jag överlycklig för! Inte bara för min skull, utan sjävklart även för hennes. Det måste vara ett helt utmärkt ställe att utveckla sina kunskaper på.

Jag hade tänkt hitta på något efteråt, men eftersom jag var så trött gick det inte. Det var bara att åka hem och lägga mig igen. Jag ser ut som ett lik, jag känner mig som ett lik, och jag orkar knappt stå på benen. Måste stoppa i mig middag, men förutom det önskar jag att dagar som i dag och i går bara stryks ifrån mitt liv. Helt värdelösa. Det är ganska mycket snö ute, men det är plusgrader och väderrapporten säger att det ska fortsätta vara det. Bra, hoppas skiten försvinner. Jag klarar inte att gå omkring i det där möget! Och nej, det är inte fint med några centimeter snö i stan. Den är grå och jävligt äcklig.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/01/acklig-sno-och-halvdod/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.