Badrumsvågen spökar

Köpte en ny våg förra helgen, eftersom den förra badrumsvågen var en relik från 70-talet, den visade alldeles för lite, och dessutom gick den inte att göra ren ordentligt. Den var till och med smutsig på insidan. Ställde den på klinkerplattorna i badrummet och ställde mig själv ovanpå. Hmm, den visade åtta kilo mer än vad jag faktiskt väger. Brukar behöva väga mig hos olika läkare varenda jävla gång, så jag vet ju ganska exakt vad jag väger, så att den nya badrumsvågen visade nästan 70 i stället för 62 var lite mystiskt.

Våg

Flyttade ut den till ett plant underlag i hallen i stället, och då visade den rätt. Antar att den inte var så förtjust i ett ojämnt underlag. Men å andra sidan, det är ju inte jag heller. Den gamla vågen spretade ganska mycket också. 62 ena dagen, 58 nästa dag, 64 dagen därpå, trots att det är samma tid på dagen och jag inte hällt i mig tre dunkar vatten innan. Det är lite som den där dietvågen jag skrev om, den kanske vill ge lite inspiration till att gå ner i vikt?

Jag ska i alla fall inte gå ner i vikt. Jag måste se till att hålla vikten, nu när jag äntligen lyckats lägga på mig det jag tappade när jag åt den där jäkla medicinen Cymbalta för ett tag sedan. Man bygger inga muskler av att inte äta rejäla mål när man tränar. Hellre för mycket än för lite, och jag måste hålla mig på en stabil vikt av flera anledningar. För 100 spänn får man väl inte världens bästa badrumsvåg, men så länge den inte visar mer än ett par procent fel är det okej. Inte 13% fel.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/01/badrumsvagen-spokar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.