Lite sent, Selecta

Jag råkade stå vid en sån där maskin från Selecta som säljer godis, läsk och snacks på tunnelbanestationerna för några dagar sedan, och jag lade märke till ett fint erbjudande de hade. Något jag kanske till och med hade köpt, för jag var väldigt törstig och det var ett par timmar kvar innan jag skulle komma hem. Men när jag läst allt var jag tvungen att tänka efter både en och två gånger – vilket år är det egentligen nu?

Selecta

Ok, så erbjudandet de skyltar med tog slut för sju månader sedan? Det här var i Gamla stan, och jag kan tänka mig att de fylls på om inte varje dag, så i alla fall ganska ofta. Jag tycker jämt att jag ser personal från Selecta ute och meckar med de där. Tydligen är det ingen som har brytt sig om att byta ut reklamen, eller så har de helt enkelt inte sett den.

Det senare skulle ju vara väldigt märkligt, med tanke på hur ofta personalen är där. För mig som kund var den där reklamen det allra första jag såg, så man kan nog med allra största sannolikhet säga att de anställda som åker runt och grejar med maskinerna antingen har kraftiga synfel eller inte bryr sig så mycket om sitt jobb eller företaget de jobbar åt. Maj 2014, hur kan man inte ha sett det på så länge? De anställda måste väl ha ett hum om vilka kampanjer som körs, eller var klisterlapparna med reklamkampanjer sitter? Okej att en matvaruaffär inte har hunnit skylta om allting innan klockan åtta måndag morgon, men en varumaskin, sju månader senare, är ganska skrattretande.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/01/lite-sent-selecta/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.