Mer snö…

Ja, vafan? Det är inga mängder snö som faller, men tillräckligt för att jag inte har lust att ta med nya rullen ut! Jävligt typiskt. Visserligen har jag inte testat tunnelbanan ännu, det ska vi göra först på måndag, så jag får hålla mig till taxi och apostlahästar tills dess. I dag ska jag åka till Dr. Feelgood, så det blir helt klart en bil dit. Vet inte riktigt vad vi ska ägna oss åt i dag, för käken har varit riktigt bra sedan han fixade till den, och massagen i måndags fixade till ländryggen. Men den kanske pajar om jag går tre steg i snön som har kommit.

Det håller ju inte så länge efter en massage, det räcker faktiskt med några steg i snö för att bli helt krokig igen. Axlarna och nacken är förvisso helt paj, så det kanske vore något. Vi får se, han kanske hittar på något helt annat. Oavsett vad, så är det alltid bra.

På väg hem måste jag in på Apoteket och hämta medicin jag beställt, och ett paket från ett annat ställe. Jag älskar paket, även om jag själv har beställt det… Jag fick förresten ett paket häromdagen med lite smink – stort tack till dig som skickade det, det gjorde mig glad!

Ögonskugga

Så här på vintern är det ju så tråkigt med grått och svart överallt, så färgglada kläder och något trevligt smink piggar upp lite. Det var ögonskugga i sex färger och en puderdosa, och de kommer definitivt att komma till användning. Helt och hållet mina färger. Resten av dagen är jag fri som en fågel. Har hört mig för om någon av kollegorna på gamla jobbet vill käka efter jobbet i morgon, men jag har inte hört något än. Tur att jag gillar mitt eget sällskap.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/01/mer-sno/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Mariajanuari 22, 2015 kl. 10:11
  • Svara

  Visst är det härligt med egentid, då jag var riktigt dålig under en 2 års period och behövde hjälp hela dagarna så längtade jag så otroligt efter ensam-tid.
  Idag klarar jag mig själv mer och uppskattar verkligen stunderna för mig själv.
  Men det sociala är också viktigt, träffa vänner och få ha trevligt.
  Hoppas det går bra hos Dr feelgood idag, vad är han för läkare?
  Hoppas även du får träffa nån kollega under veckan, så det blir lite trevligheter i vardagen.

  Visst är man less på vinter nu, jag längtar så sjukt mycket till barmark och min trehjuliga cykel, då känner jag mig med fri 🙂

  1. Ja, och man orkar inte alltid ens prata med någon när smärtan och tröttheten tar över! Dr. Feelgood är en läkare från Belgien som inte har svensk läkarlicens, utan arbetar här som osteopat. Helt fantastisk, han räddar både, ryggar, axlar och käkar när de går åt fanders. Dessutom kan han en hel del om EDS, så han är helt fantastisk.

   Ja, bort med vintern! Det snöar här nu, och jag har ju precis fått en ny elektrisk rullstol jag vill ut och köra med! Det funkar inget vidare på ojämnt och halt underlag… 🙂 Kram!

   • Mariajanuari 22, 2015 kl. 11:45
   • Svara

   Har aldrig hört talats om en osteopat, googlade lite på det, det låter väldigt intressant och nåt som faktiskt kan hjälpa, iallafall lindra problem. Jag gillar då tänket är människan som helhet, den detaljen har sjukvården tappat bort totalt tycker jag…..
   Jag har själv börjat gå till en zonterapeut nu, går varannan dag och idag blir det 7:e besöket, kan inte säga att jag märkt jätte stor skillnad än, förutom att mina fötter känns bättre och stadigare, alltid nåt, men jag ska ge det några gånger till så får vi se, det är bara synd att det är så dyrt, för jag kommer inte ha råd att gå varann dag hur länge som helst, tyvärr……

   Ja jag läste att du fått en elektrisk rullstol, så bra, hoppas det kommer fungera för dig så du känner dig lite friare, bara snön far så du får träna med ditt nya vrålåk

   1. För mig funkar det väldigt bra med osteopati, själva behandlingen är i stort sett som vanlig OMT-behandling eller naprapati, men de fokuserar som sagt inte bara på just där man har ont – en del gånger kommer smärtan i axeln från något helt annat ställe, till exempel.

    Jag tror att lite stabilitet i fötterna kan ge effekt på många andra områden också, det låter väldigt bra! Men ja, priset… Jag hade aldrig haft råd att gå dit om jag hade betalat det själv. 🙁 Hoppas att sjukvården någon gång inkorporerar såna saker, för de erbjuder ju inget liknande inom landstinget.

    Japp, bort med snön så får alla se upp! :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.