Nallen som ska dö

Jag nämnde ju att jag köpte en uppstoppad liten björn häromdagen, så jag tänkte berätta lite mer om varför. Jag har letat efter den rätta nallen ett tag, och jag hittade den i helgen, på Rusta. Billig som fasen, och precis vad jag var ute efter. Ett lagom stort gosedjur som kan sitta själv, som verkligen ser ut som ett gosedjur, med trampdynor och annan färg på magen. Så vad ska jag ha nallen till? Jo, först ska jag klippa huvudet av den.

Ska klippa huvudet av nallen. Gosedjur och sax.

Efter det ska jag göra ett hål i den stackars nallens röv, och införa en lamparmatur. Det lär spruta polyestrar överallt, men så får det bli. Jag kommer inte att kunna stoppa blödningen och nallen kommer att . Sen ska jag sätta en glödlampa på armaturen och en helt vanlig liten vit lampskärm ovanpå, och voilà – en nallelampa!

Har man ingenting bättre för sig på dagarna än att fundera över tillvaron, så dyker såna här idéer upp ibland. Sladden kommer att sticka ut genom den stackars nallens röv, och det hela kommer att se ut som en mycket proffsig skapelse. Det största problemet är att hitta en vettig lampskärm som man klämmer fast på en glödlampa, för jag har kollat på flera olika ställen utan att hitta en enda. Men snart så, ett fynd i taget. Återkommer självklart i frågan när det händer något, men det dröjer till lampskärm är upphittad.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/01/nallen-som-ska/

3 pingar

  1. […] Det är två andra saker som jag har bett om hjälp med också. Har pratat om dem i evigheter, men det händer liksom inget. Inte ens när R är helt ledig och inte har något att göra, mest för att han inte vill. Det är inte viktigt. Och det är det egentligen inte, men jag tycker att det vore trevligt att göra klart de projekt vi påbörjar. Som att hänga upp gardiner i köket eller att göra klart min nallelampa. Jag ser inte såna saker som pynt, men det gör nog R. Nallelampan, ja. Den senaste uppdateringen om den var i början av mars, och själva projektet påbörjades i december för ett år sedan. Ni kan läsa om min idé här. […]

    • Årets första snö -december 14, 2015 kl. 09:40

    […] att ta fram en stjärna att hänga upp i fönstret, att hänga upp en gardin i köket, att fixa min nallelampa och att kanske möblera om lite. Och precis som vanligt var det inget av det som var särskilt […]

    • Året som gått, 2015 -december 31, 2015 kl. 16:02

    […] det kontakt med patientnämnden, och jag fick äntligen en vettig läkare. Köpte delar till min nallelampa, som fortfarande inte är […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.