Shopping och en tur till garaget

I går åkte jag till stan med R och bästa M. Skulle ha tagit rullstolen, men R var tvungen att åka till garaget direkt efteråt och fixa bilen. Den gick genom besiktningen med dåliga bromsar och kamrem som behövde bytas – hur det nu är möjligt. Varför ha besiktningstvång om de inte gör sitt jobb korrekt ändå? Hade R inte kunnat något om bilar hade han kört vidare med dåliga bromsar ett år till…

Vi kollade lite i affärer och jag hittade de saker jag var ute efter. Ett par thermoleggings, en till fluffig och supervarm halsdukskrage som den jag fick i julklapp (jag älskar den så mycket att jag vill ha en till, eftersom jag använder den jämt – även inne), och en varm tröja med dragkedja och fickor men utan luva. Nu har jag saker så att jag slipper frysa, och saker jag kan ha hemma som inte är så himla fula. Mycket bra.

Halsduk, thermoleggings och musmatta. Dagens shopping medan R var i garaget.

Det platta till vänster är en musmatta, som är ungefär dubbelt så stor som en vanlig musmatta. Har inte hittat en enda vanlig jäkla musmatta (till min laptop när jag är liggande) på evigheter, förutom de för 250 spänn på NK. Den här kostade fem spänn, det är ungefär vad de är värda. Tur att jag hittade en. Förr fick man dem ju till höger och vänster som reklamgrejer, nu existerar de knappt.

R skulle vara i garaget till sent på kvällen, så jag och M käkade innan vi åkte hem. Asiatiskt, det var länge sen. Jag orkar ju inte med att laga middag efter en promenad på stan i affärer, och dessutom är det R som ska laga mat på helgerna. Det blev det inget av med, och vi hade lyckats äta upp alla rester från nyårsaftons supé redan. Jag klarade mig gott på restaurangmaten resten av dagen, och däckade så fort jag kommit hem. Aj.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/01/shopping-och-en-tur-till-garaget/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.