Tränade i går – vila i dag

I går tränade jag. Det märks. Händer inte ett skit i dag, och det kunde jag inte vara mer glad över. Hade det hänt något hade jag fått ställa in det ändå. Och i går var sista gången jag tränade på torsdagar, för den här perioden som kommer ska jag gå på tisdagar i stället. Lite tidigare på dagarna, vilket är bra. På tisdag kan jag tyvärr inte gå, för då ska jag tillbaka till husläkaren. Jag har fyra akuta ärenden, plus det eviga tjatandet om rätt mediciner.

Han verkar ganska cool, men förstår inte hur ont jag har. Det verkar nästan ingen göra. Jag vet att vi inte kommer att hinna med alla ärenden, så de som kräver remisser eller intyg ska jag skriva ner på ett papper. Till vilket ställe remissen ska (med adress), och av vilka anledningar eller besvär.

Det där med F-kort, frikort för tandvård, är ju en av sakerna, eftersom den förra husläkaren som lovade göra det i november inte har gjort det. När jag träffade henne i början av december sa hon att hon inte visste hur man gjorde, så jag gav henne instruktioner i detalj, men inget hände. Sånt man inte ska behöva göra, som jag måste göra varenda jävla gång. Eller jag kanske ska rita bilder av det jag behöver hjälp med i stället så att de förstår?

Ingen har hört av sig från den där kliniken på KI heller, trots att jag hade telefontid i december. Antar att de har slarvat bort mig ur systemet, så jag måste ringa igen. Inte för att jag vill komma dit, någonsin i hela mitt liv, oavsett vad som händer, men de ville inte ta bort mig ur systemet utan att någon läkare pratar med mig först. Idioti, jag hade ju aldrig bett om att få komma dit till att börja med. Nä, fy fan. Jag tar helg och strutsar det här ett tag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/01/tranade-gar-vila-dag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.