Härligt ute i går!

Vilket härligt vårväder det var i går! Visserligen var det inte väldigt många plusgrader så det är väl fortfarande vinter rent tekniskt, men solen värmde verkligen och det blåste inte heller. Jag satt ute på en bänk i solen och väntade på taxin som aldrig kom, och det var riktigt skönt.

Det verkar som om det ska vara plusgrader åtminstone tio dagar framåt, och då är vi redan i mars. Bra, risken för ordentliga köldknäppar är nog inte överhängande mer för i år. Men man vet fan aldrig, det har ju varit lika varmt (eller kallt) på nyårsafton som på midsommarafton förut. Inte härligt.

I dag står det absolut ingenting på mitt schema, och det är ungefär vad jag tänker göra. Förbereda mig lite inför morgondagen kanske, för då händer det grejer. Först ska jag till sjukhuset på andra sidan city, och jag ska vara där redan klockan åtta. Inte bra.

Osäker på hur jag ska åka, eller hur tidigt jag måste ge mig iväg för att hinna, men det lutar åt en taxi före sju. Då slipper man kanske det värsta, men det är ju sportlov. Brukar vara lite lugnare då, och fredagar likaså. Men ibland kommer det ju inte någon bil.

Sen ska jag möta upp bästa E som är på besök från Norrland. Vi har inte setts sedan jag var där i somras, helt på tok alldeles för länge. Visserligen hörs vi flera gånger i veckan, och han är en sån där vän man kan träffa en gång om året och allting är precis som sist. Vi ska hem till mig och hänga, laga en förjävligt god lunch och prata ikapp. Nu tänker jag i alla fall bälja i mig mitt morgonkaffe och läsa ikapp lite om vad som har hänt i världen sedan sist jag kollade. So long.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/harligt-ute-i-gar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.