Klippning och sjukhusbesök

Sådärja. Har tonat håret, och i dag har jag tid för en klippning hos min favoritfrisör. Den enda nackdelen med att ha en kort frisyr är att det inte är snyggt i nacken när det börjar bli för långt. Resten går lätt att piffa till, och jag kan trimma det själv, men jag kan inte tunna ur håret eller klippa nacken själv. Ibland hjälper älskaren R mig med nacken, men det är under stor protest och rädsla för att göra fel. Fel? Det ska bara klippas bort! Jag har fortfarande inte hittat en vettig frisör som låter alla sorters pensionärer få klippa sig till pensionärspris, förresten.

Sax

Nåja. Nu på morgonen ska jag iväg till sjukhuset en sväng för undersökning, och sen vidare till frisören. Sen ska jag se om jag hittar nåt litet till födelsedagsbarnen, för även om jag är med på en större present är det ju inte så kul att komma helt tomhänt till ett barnkalas. Det är tur att det är skönt och ganska avslappnande att bli klippt, i alla fall. Sen är det nära hem, och i kväll tänker jag inte göra ett dugg. Vad händer hos dig i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/klippning-och-sjukhusbesok/

2 kommentarer

    • Katjafebruari 6, 2015 kl. 09:56
    • Svara

    Jag har samma problem med mina nackfjun, jag brukar klippa mig själv med hårklippare och just i nacken är det svårt att få det snyggt. Mannen har erbjudit sig att hjälpa till men NEJ! Han kan ju få för sig att hämnas det jag råkade göra med hans hår på den tiden vi var nyförälskade. Löjligt nervös inför att klippa honom, vilket resulterade i en landningsbana mitt uppe på knoppen då jag glömde sätta dit distanskammen, haha. Han kände nog inte så mycket kärlek just då, han fick gå med keps ett tag och jag fick gå med skammen 😀

    1. Hahaha! Då skulle jag nog inte heller våga, men jag har inte lyckats med några sådana saker när jag har klippt honom – än.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.