Klippt någon slags frisyr

I förrgår kväll klippte jag älskaren R. Han har någon slags konstig frisyr på gång – man skulle kunna säga att han är mellan två frisyrer. Det ska sparas lite på toppen men vara kort i nacken och runt öronen. I somras uttryckte jag önskemål om att han skulle ha en särskild frisyr som vi såg på en kille som jobbade någonstans där vi satt och åt, och han har faktiskt haft någon slags tanke eller idé om att skaffa det sedan dess.

Men det har aldrig blivit riktigt helt hundra, för jag kan inte klippa upp hans hår särskilt bra, och han är för snål för att gå till en riktig frisör. Dessutom har han knappt tid. Visserligen ser han välklippt ut om man inte kollar alltför noga, men det blir aldrig så bra som när ett proffs gör det.

Jag fattar att han inte har lust att lägga pengar på en frisör – det vill inte jag heller, men jag har inte så mycket att välja på. Jag skulle inte våga köra den på mig själv.

Hårtrimmer

Var sjätte eller åttonde vecka kostar det 340 spänn om jag inte ska se ut som en ovårdad sjukling, och alla vet väl att det är större chans att jag hittar något att göra (mer än att blogga) om jag ser välvårdad och frisk ut. Tyvärr, men jag ser inte ut som jag mår och jag har ingen lust att göra det heller.

Hade jag haft långt hår hade det bara varit att klippa topparna då och då, men det är så fult när långt hår bara hänger rätt upp och ner och ser tråkigt ut. Dessutom fixar inte min axlar att ha en frisyr som kräver mer än en halv minuts schamponering och en halv minuts styling. Men jag önskar att jag hade någon som klippte mig också

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/klippt-nagon-slags-frisyr/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.