Mysig hemmadag

Det blev en lång och ganska mysig hemmadag med älskaren R i går! Han åkte på egen hand till någon av de fruktansvärt tråkiga butikerna som säljer skruvar och färgsprutor, för jag hade inte en gnutta lust att följa med. I stället gjorde jag juice (såklart), lyssnade på bra musik och slösurfade. Jag testade att göra gårdagens juice med rödbetor som grund, men det blev så oerhört sött att jag var tvungen att centrifugera i ett par knallgröna äpplen för att det skulle bli gott.

Rödbetor får alltså bli något som är ett tillägg för nyttighet, färg och sötma istället för som grund. I dag tänker jag göra en variant med apelsin och banan, men det blir tjockare och kanske mer likt smoothie. Gott. Men nu tillbaka till min hemmadag i går. Det var ju helt underbart varmt och soligt ute! Visserligen blåste det ganska kraftigt, men inte ens vinden var kylig. Jag mosade i mig en näve piller, och så gick vi på en promenad.

Sol. Veckans plus går till våren och värme! Härlig hemmadag i vårvädret.

Vi har inte kunnat gå en promenad på flera månader på grund av underlaget och kylan, så det kändes riktigt bra. Vi gick förbi ett bostadsområde där vi brukade träffa en väldigt mysig katt för ett drygt år sedan, och träffade katten igen! Urgullig, med tofsar i öronen, och sällskaplig som få. Jag var ganska slut när vi kom hem, men R städade. Sen lagade vi en god middag, och avslutade dagen i soffan med härlig hallonpaj. Jag fick verkligen mersmak av vårvädret, och vilken skillnad det gör för humöret! Det ska vara soligt hela veckan, så jag utgår ifrån att det kommer bli en bra vecka.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/mysig-hemmadag/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.