Pi och megahaj

Det blev en pi-paj i går! Hallonpaj, med dubbelt så mycket bär som man egentligen behöver. På så sätt slipper man ett för tjockt lager smulpaj, och det blir mer smak per tugga. Egentligen behöver man ju då bara en lite mindre bit paj, men självklart fungerar det inte så. Snarare tvärtom, för det är så jävla gott. Och det är pi kvar till både i dag och i morgon.

Hallonpaj. Åt paj på pi-dagen!

Naturligtvis blev det heller ingen melodifestival i går, och jag hoppas att det hålls tyst om eländet fram till finalen nu. Det tror jag visserligen inte ett dugg på själv, men det vore skönt att slippa höra och läsa ett enda ord till om jojk, semmellöv och vajsing någonsin igen. Anna Kinberg Batra hade kommenterat melodifestivalen i Aftonbladet eftersom hon själv var på festen, och hennes uttalande är ganska klockrent angående hur det röstas:

Har du följt tävlingen?
– Ja, jag är småbarnsmamma och då följer man gärna Melodifestivalen.

Man skulle faktiskt kunna tro att det faktiskt är barn under 12 som bestämmer Sveriges öde i melodifestivalen. Patetiskt. Själv såg jag den sista filmen i serien the best of the worst, “Mega shark vs Mecha shark“. Den var lite skrattretande men självklart även usel, dock betydligt bättre än valfri musikunderhållning som många skattebetalare mot sin vilja tvingas stå för. Så, blev det någon pi för din del i går? Det var förresten inte bara pi-dagen i går, utan även steak and blowjob day, men den blev inte särskilt uppmärksammad. Eller?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/pi-och-megahaj/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Det blev ingen Pi-paj men däremot genomled jag “mello-finalen” då jag häckade hos en kompis där TV:n stod på som sällskap. Öl och bra diskussioner räddade tillvaron.
    Melodifestivalen är som en trafikolycka. Man får inte stanna och titta men kan inte låta bli. 😀

    Vet inte om det är fel på mig eller om TV blir dummare men om dessa program attraherar massorna bör det vara mig det är fel/rätt på. Eller? Precis innan Rapport fick jag se ett inslag om “Kakan på bröllop” eller nåt sånt. Vad fan är det? Ska hon hänga på bröllop och lätta upp stämningen elelr vad är det för nåt?

    1. Jag såg tio sekunder av Kakan också, det var för mycket. Allt blir dummare. Allt är på ett litet barns nivå.

  2. Det ser riktigt gott ut! 🙂

    1. Den blev väldigt bra! Sista biten försvinner i kväll 🙂

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.