Pressade konstigheter och disk

Gårdagens juice blev mycket märklig, men ändå god. Grön äppeljuice på Granny Smith-äpplen, med pepparrotsskum på. Ja, ni läste rätt. Jag pressade en liten skiva pepparrot tillsammans med äpplena, men den var så liten att det förmodligen inte blev någon juice av den, så jag pressade en lite större bit efter äppeljuicen var färdig.

Det blev ett litet skum som lade sig finfint på juicen, och det var en intressant kombination. God, och säkert ganska unik. ”Hej, har ni pepparrotsjuice?” Det skulle bli en fin liten shot att servera en intet ont anande kompis. Och där sprack den planen.

Gröna äpplen

Vad hände mer i går? Jo, jag diskade. Och diskade, sen diskade jag lite till. Det är något knas med min diskmaskin, så de senaste dagarna har jag kört den tre gånger, och luckan där man lägger maskindiskmedlet har inte öppnat sig en enda gång. Den trillar liksom ut på slutet, disken är inte ren. Tvärtom, det är rester av pulvriserat diskmedel på den. Sjukt irriterande. Hoppas att R hinner ta sig en titt på det där i helgen.

Inte för att jag har något emot själva diskandet, så länge det inte är tunga grytor eller stekpannor, men att tömma diskstället (eller diskmaskinen heller för den delen) och ställa in allt i skåpen är inte min grej. Jag skulle nog faktiskt hellre diska allting för hand, än att fylla och tömma diskmaskinen. Helt fel nivå för mig. Jag kan ju ta lite i taget, precis som i går. I dag ska vi hitta på något. Åka någonstans och äta en glass kanske?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/pressade-konstigheter-och-disk/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.