Underhållning och vårtankar

Nu har jag inte gjort särskilt mycket alls i ett par dagar, och kramperna i ryggen har gett med sig lite. Tyvärr har händerna och fingrarna varit så dåliga att det har varit oerhört svårt att fördriva tiden. Som ni har märkt har jag ju inte direkt fått ihop särskilt mycket text till bloggen, och jag har förbannat att jag inte klarar av dagtids-TV och annan hjärndöd underhållning. Det har helt enkelt gjort för ont i händerna för att jag ska underhålla mig själv ensam hemma, och ryggen har varit för dålig för att jag ska ge mig ut på äventyr.

Till helgen ska jag hitta på något kul med R. Han kommer säkert att behöva lite garagetid, men vi ska iväg och se på något spännande också, mer om det sen. Det här vädret gör det inte direkt inspirerande att gå ut på promenader varje dag, men ibland tvingar jag ut mig själv ändå. I går var det riktigt kallt, både vinterjackan och mössan behövdes. Det känns som jag har frusit färdigt för den här vintern nu faktiskt, och det skulle vara riktigt skönt att ta fram lite vårkläder.Varm mössa från Heat Holders

Kanske ska rensa lite och förbereda i garderoberna så att vårkläderna ligger mer lättillgängliga, och inte som nu; för högt upp och för långt ner. Bort med thermoleggings och tjocka stickade tröjor, bort med halsdukar och tjocka vantar. Ja, det ska jag nog börja så smått med!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/underhallning-och-vartankar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: