Uppdatering om min nallelampa

Kommer ni ihåg att jag köpte en nalle som skulle bli en lampa? Jag hittade en lampskärm och en armatur, och R sa att det skulle passa. Han behövde bara förkorta armaturen lite, så att nallen inte ser ut att flyga i luften och så att armaturen inte syns. Progress för min nallelampa nu? Noll. Han har inte sågat av den där metallpinnen ännu, det var tydligen inte så lätt som det såg ut.

Ska klippa huvudet av nallen. Gosedjur och sax. Nallelampa

Nallen sitter på en högtalare hemma och planerar sitt självmord. Hängning, drunkning, rakblad, elektrifiering eller kanske en överdos? Han har nog inte bestämt sig ännu, och det finns en möjlighet att han dör på fler än ett sätt. Frågar R flera gånger i veckan om vi kan sätta fart och komma igång med min nallelampa, men han är upptagen.

Visst, det är inte ett dugg viktigt, men nog fasen vore det kul! Jag återkommer med mer information och bilder om nallen bestämmer sig för att dö snart. I värsta fall får jag vänta ett tag till, för av någon konstig anledning vill inte R att jag leker med sladdar och grejer utan hans översyn…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/uppdatering-om-min-nallelampa/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Överlevnadsguidenmars 3, 2015 kl. 18:20
  • Svara

  Det är en väldigt kul idé med en nallelampa, men jag är rädd att jag inte kan ställa mig bakom nallemord. Jag håller just nu på att planera en räddningsaktion för den stackaren. 😉
  Charlotta

  1. Det kommer förmodligen inte att kännas bra när jag ska klippa huvudet av den stackars nallen (det ska bytas ut mot en ganska stor lampskärm), men det ska ske! :mrgreen:

    • Överlevnadsguidenmars 4, 2015 kl. 10:24
    • Svara

    Ser det inte lite … eh..”amputerat” ut när skärmen sitter där huvudet borde varit? Är det inte gulligare om skärmen kommer ovanför huvudet så att man gör hål genom huvudet istället för att ta bort det?
    Eller det kanske bara är jag som har lite svårt för lemlästning, även på nallar. :-/
    Charlotta

    1. Det är en variant! Ska prova det innan jag skär av det helt, och återkommer med en bild som jag blev inspirerad av!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.