Fest nästa vecka!

I går kväll bestämde jag lite hipp som happ att jag ska fest när jag fyller år om en dryg vecka. Jag tänker inte ha något särskilt tema, folk får ha med sin egen dryck, och jag tänker inte bjuda på mat. Det kanske låter trist, men det blir det garanterat inte. Har man en kalkonhatt blir det alltid bra. Arga Klara i kalkonhatt på fest Slängde ut ett förkunnande om min kommande fest på Facebook och att jag helst inte ville festa själv, och hörde av mig till ett par stycken via sms, så något blir det i alla fall. Det är säkert folk som läser det där på Facebook som tror att de inte får komma bara för att vi inte setts på länge, men så är inte fallet. Ska nog förtydliga lite ett par gånger under veckan, så att folk faktiskt förstår att jag inte bara meddelar att det blir fest, de är dessutom välkomna.

Jag tänker inte göra någon jätteansträngning med att fixa mat eller sånt, det orkar jag inte. Discokulan hänger redan på plats och jag har ett storpack med drinkparaplyer. Om jag orkar i veckan tänkte jag försöka ordna en vettig spellista på Spotify som passar för fler smaker än min egen. ”Huka er gubbar” och ”Truck driving song” brukar konstigt nog alltid efterfrågas bland mina närmaste, så de får nog vara med. Annars har jag ingen jäkla aning. Är du min vän och vill komma på fest hos mig den 11 april, hör av dig.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/fest-nasta-vecka/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.