Festplaner

Mina festplaner går inte något vidare. Så gott som alla jag brukar umgås med är bortresta eller bryter benen lagom till i helgen, så jag vet inte om det är någon idé att ställa till med kalas. De enda som jag är helt säkra på att de kommer är R, bästa M och galna O. Vi kan visserligen ses och ha jävligt roligt ändå, och så blir det nog, men det är inte den stora fest jag tänkt ha.

Mina festplaner involverade även att bjuda in släkten på fika på söndag, men även där verkar det ha gått snett. Jag var ju inte ute i särskilt god tid, men det verkar som om det hade varit ganska svårt att få ihop något ändå. Mina föräldrar kan i alla fall komma, och farmor, och kanske ”svärisarna” om de inte ligger hemma sjuka.

Skåla i champagne

Lite trist, men jag valde helt fel dag. Inget att göra åt den saken, för jag tänker minsann ha roligt ändå. Även om jag blir helt ensam på lördag tänker jag starta discokulan, poppa lite musik och ta ett par glas bubbel. Jag brukar ju alltid ha något att säga, så det blir säkert en trevlig konversation med mig själv också.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/festplaner/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.