Grillkväll blev innekväll

I går laddade jag och R upp för årets första grillkväll, men vädret förstörde tyvärr tillställningen så vi körde all matlagning inomhus i stället. Vi hade tre sorters grillkorv från Lithells, chorizo, kabanoss och vanlig grillkorv, och så en massa tillbehör från kocken Mattias Larsson; majskolvar, coleslaw, inlagd rödlök, bröd, grillsås och lite annat smått och gott.

Grillad korv

Jag är ju inte direkt någon korvfantast, men R mumsade i sig som om han inte sett mat på en vecka. Jag har fått dille på majs, så jag stekte den i lite smör med salt och var lycklig över det. Vi hade förresten egentligen planerat att åka till lantstället nu i helgen, men vädret i går gjorde att vi sköt upp det till nästa helg i stället. Då blir det riktig premiärgrillning ute!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/grillkvall-blev-innekvall/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.