Grillkväll blev innekväll

I går laddade jag och R upp för årets första grillkväll, men vädret förstörde tyvärr tillställningen så vi körde all matlagning inomhus i stället. Vi hade tre sorters grillkorv från Lithells, chorizo, kabanoss och vanlig grillkorv, och så en massa tillbehör från kocken Mattias Larsson; majskolvar, coleslaw, inlagd rödlök, bröd, grillsås och lite annat smått och gott. Min snygga turkosa grill får vänta tills vädret tillåter en grillkväll ute, jag hoppas att det blir nästa helg.

Grillkväll med korv från Lithells

Jag är ju inte direkt någon korvfantast, men R mumsade i sig som om han inte sett mat på en vecka. Jag har fått dille på majs, så jag stekte den i lite smör med salt och var lycklig över det. Vi hade förresten egentligen planerat att åka till lantstället nu i helgen, men vädret i går gjorde att vi sköt upp det till nästa helg i stället. Då blir det riktig premiärgrillning ute!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/grillkvall-blev-innekvall/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.