Rosa tårta och presenter!

Jag gjorde en riktigt barnslig och härlig tårta till födelsedagsfikat med släkten i går. Fyllningen bestod mest av hallon, så då ville jag att man skulle kunna gissa det utifrån att bara se tårtan. Knalligt rosa, med never-stop och hyvlad choklad ovanpå. Det var några rosa presenter också, tre flaskor rosa bubbel (varav en gick åt i lördags), och ett granatäpple.

Rosa tårta

Sen fick jag ytterligare ett par flaskor bubbel och vin, en mus till min laptop (inte rosa) och lite pengar. Jag har ju inte direkt något önskelista förutom den där musen, så det var helt perfekt. Inte för att jag dricker vin eller mousserande dylikt särskilt ofta heller, men nu kan jag ju faktiskt göra det. Och bjuda mina vänner, bara en sån sak!

Jag hade sagt åt vännerna som kom i lördags att inte ta med sig några presenter, för jag behöver ju egentligen ingenting. Visserligen fick jag bara saker som går åt och skänker lite njutning, så det var ju väldigt bra eftersom de vägrade komma tomhänta, men det känns lite dumt när jag själv inte kan köpa presenter när de fyller år. Hur som helst, tårtan. Den gick faktiskt nästan åt, det finns bara två bitar kvar som jag och R äter i kväll. Och så kanske vi skulle gå ut och äta också, det beror på hur länge han blir kvar på jobbet. Good times!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/rosa-tarta-och-presenter/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.