Tråkigt, Stadsbyggnadskontoret

Nu har jag fått en sån där grej på min lista över saker att göra som jag verkligen inte har lust med. Fick brev angående bostadsanpassning igen, stadsbyggnadskontoret hade tagit fram en offert från ett företag som kan bygga en dörröppnare med radiostyrning till ytterdörren till huset. Jag trodde att de skulle sköta allt, men nu har det visat sig att jag själv måste ringa och beställa arbetet. Ughhh.

Det är väl i och för sig inte så jävla jobbigt, men jag tycker inte att det är mitt jobb. Dessutom är jag sjuk. Stadsbyggnadskontoret tog ju fram en offert från det företag som kunde utföra jobbet billigast, så varför försena det hela med några veckor genom att skicka offerten till mig och låta mig ringa och beställa jobbet? Varför kan stadbyggnadskontoret inte bara säga till företaget direkt att vi tar det, företaget utför jobbet och skickar fakturan till stadsbyggnadskontoret?

Faktura

Nej, så enkelt kan det ju inte vara. De kanske hoppas att det finns någon som inte orkar ta tag i det där, och sparar lite pengar. Ganska grymt, men jag kan inte se någon annan anledning till att de inte bokar jobbet själva direkt. Det finns säkert andra anledningar, de är bara helt osynliga. Jag vet flera som aldrig skulle orka eller våga ringa runt och hitta offerter eller ringa företag som ska utföra jobbet, så det var faktiskt en besvikelse att den biten läggs på mig. Poängen med bostadsanpassning är att man behöver hjälp för att man är sjuk, inte fasen har man lust att lägga tid, pengar och energi på att ringa runt och fixa sånt där då.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/trakigt-stadsbyggnadskontoret/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.