Tiden flyger någonstans

Jag fattar inte hur dagarna kan ha gått så himla fort sedan jag kom hem från sjukhuset. Det känns som om det vore i går. Visserligen är jag ganska luddig och vinglig och jag sover ganska mycket (även på dagarna), men lite måste jag väl få gjort i alla fall?

Det enda jag har lyckats med på hela tiden hemma är att få älskaren R att stjäla några skrivarpapper från jobbet och skrivit ut en ansökningsblankett som ska skickas till Försäkringskassan, gällande handikappersättning.

Dator och skrivare

Jag har visserligen lämnat ett brev till min husläkare också, med lite synpunkter på ett tidigare läkarutlåtande och vad som ändrats sedan det skrevs i slutet av 2013. Det ska ligga till grund för mitt utlåtande som måste följa med ansökan, men det går ju aldrig att få en läkare som inte kan något om en sjukdom att skriva ett intyg om att de inte vet vad det är eller vad de ska göra.

Det går inte ens att få kontakt med läkarna jag hade för bara ett par år sedan. Men eftersom jag inte vet hur lång tid det tar att få det där intyget, så ville jag få min del i det hela gjort så snabbt som möjligt. Satte rullen på högsta hastigheten och åkte fram och tillbaka till vårdcentralen på mindre än tio minuter. Vrooom!

Jag har ju inget inplanerat på dagarna nu, men även om jag tycker att jag mår bra, så tar det ganska mycket på krafterna att vara nyopererad. Att göra bara en simpel grej som att flytta mig till soffan från skrivbordet tar ju en evighet, sen blir jag distraherad av något som tar ytterligare en halvtimme att komma ifrån. Något helt oviktigt, som att äta en macka…

Nej, jag fattar inte var tiden tar vägen. Jag hade hoppats bli klar med ansökan den här veckan, och jag ska verkligen försöka spurta, men det är inte säkert att jag inte ens hinner med. Nåja, bli frisk först.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/tiden-flyger-nagonstans/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.