Dags att bita ihop

Måndag. En vecka efter operationen, nu börjar det göra betydligt mer ont än tidigare. Misstänker att det är bristen på de extra medicinerna som är boven i dramat, men det är bara att bita ihop. När det är läkt kommer det aldrig mer vara ett problem med extra smärta, extra sköra och slappa leder som går ur led, till exempel fingrarna när jag bläddrar genom några papper. Eller jo, det kommer alltid att vara ett problem, men inte så mycket extra sämre. Det har varit ett påtagligt problem, så det är bara att bita ihop några dagar till.

Apropå att bita ihop, jag och älskaren R har ju som tradition att bada senast på nationaldagen den 6 juni varje år, och de senaste två åren har det varit ok. För två år sen var det värmebölja och mer än 20 grader i havet. Förra året var det okej, ganska fint väder men inte mer än 17 grader i vattnet. I år har vi väl tur om det är 15 grader, men vet ni vad? Det gör inte ett skit om det flyter omkring isflak i havet, för jag får ändå inte doppa mig.

Lågvatten på lantstället. Bita ihop och bada trots att det är kallt!

Jag kan gå i till låren, sen får väl R skvätta så mycket vatten han vill på mig, men jag har badförbud. Då gäller inte traditionen på samma sätt, för min del. Han måste ju ändå doppa sig, oavsett hur kallt det är. Bara att bita ihop. Väderprognosen i dagsläget säger 15 grader i luften och soligt, så det kan ju bli en långdragen historia. Inte själva badandet, men att få honom att gå med på det och faktiskt göra det också. Nåja, det är i alla fall inte minusgrader.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/dags-att-bita-ihop/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.