Nybehandlad

Jag är nybehandlad! I går hade jag min första behandling mot smärtan på ett par veckor. Snacka om välbehövligt! Först mjukade de upp min krampande nacke och axlar, och sedan var det dags för det lilla stora helvetet – ryggen och höfterna.

Jag kan använda armarna hyfsat nu, och kan vrida på huvudet någorlunda. Höften var inte alls där den skulle, men efter behandlingen kände jag i alla fall inte av smärtan av operationen så mycket. De saker som fallit på plats av behandlingen gjorde motstånd mot att ligga där de skulle, och det gör ont. Självklart är jag hyperreaktiv också, så jag kunde knappt gå ut själv.

I går kväll var det ganska dåligt generellt, men nu är jag bra mycket bättre än innan behandlingen. Har tid både nästa vecka och veckan därpå, så jag hinner inte bli så här pass dålig tills dess. Tänk om jag hade fått vård och behandling inom landstinget, då hade jag kunnat vara i hyfsat skick ganska ofta. Men icke. Ska jag fungera som människa kostar det 750 spänn i veckan. Det kan ju inte vara tänkt att jag ska kunna jobba 25% utan de behandlingar som gör att jag kan stå, gå och använda armar och händer.

I dag gör jag ingenting. Som vanligt. Förresten, tydligen tyckte jag att det här var tillräckligt bra och grammatiskt korrekt för att skicka som sms till R om att operationen gått bra förra veckan:

Dlxzlxzveujkkkkkkklkkkkkndkksiva

Lcdionnjwkknwlllll muclllnvdillllll bihfllllllllllnxbfuw

Jag vidhåller att jag är en språkpolis som oftast har rätt, så jag vet inte hur väck jag var. Tillräckligt bra för att ta fram telefonen och skicka ett sms (till rätt person!), men tillräckligt borta för att tro att det där gick att läsa. Han fattade i alla fall att jag levde, det var huvudsaken…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/nybehandlad/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.