Minnesförlust och bålgeting på besök

Jag vet att det var något jag ville skriva om nu, men när jag satte mig ner och startade datorn så försvann det helt. Jag har absolut ingen aning om vad det var jag ville berätta, som hänt de senaste dagarna. Det kanske kommer tillbaka, så ni får läsa något annat under tiden – om min storslagna dag.

Som jag berättade i morse så såg det ju ut att spricka upp, och det gjorde det också. Efter lunch (fast jag åt ju ingen lunch) var det bara några lätta moln på himlen, så jag gjorde mig i ordning för att gå ut och lägga mig i solstolen en stund med lite musik i öronen. Ställde fram stolen, gick och hämtade dynan, smörjde in mig, gick ut och satte mig i stolen. Sen dröjde det nog inte ens två minuter innan det blev kolsvart. Ungefär så här.

Svart himmel och åska. Hade en bålgeting på besök inomhus!

Jahapp, bara att bära in dynan igen, för det såg ut att komma regnmoln likt de i morse. Lade mig i soffan en stund i stället, men inte fasen kom det något regn. Det var bara svarta moln. Kändes jäkligt onödigt att lyfta fram grejerna, för min kropp är inte okej i dag. Det lutar i alla fall åt bättre väder till helgen, och nu är stolen och dynan i alla fall på plats så att jag slipper släpa fram dem från någon bod på tomten nästa gång.

Jo, och så hade jag en bålgeting på besök inomhus. Det tog 20 minuter att få ut den jäveln! Först hittade jag inte flugsmällan, så medan jag letade efter den fick jag ducka för det där lilla bombplanet som snurrade runt i rummet. De är inte snabba, och inte särskilt aggressiva, men de är gigantiska. Öppnade alla dörrar och fönster, men den fattade inte hur den skulle ta sig ut, och jag försökte hjälpa den på traven med att fösa ut den. Efter ett antal försök och lika många ryggskottshugg när den vände och flög mot mig, så försvann den ut. Jag skulle uppskatta om den höll sig borta.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/minnesforlust-och-balgeting-pa-besok/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.