Akuten

Jag har inte övergett er, men jag var tvungen att åka till akuten i går kväll. Invärtes blödningar, komplikation efter operationen. Inte ens mina värsta piller eller morfinsprutor gjorde den minsta lilla skillnad, så jag är kvar på sjukhuset. Vet inte hur länge eller vad de ska göra. Återkommer.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/akuten/

7 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Hej “Arga Klara”.
  Precis som du älskar jag sarkasm och ironi. Tyvärr går inte dessa språkliga attribut hem alltid. Det kan bero på språkbarriärer eller nå’t. Inte vet jag. Jag skickar många krya-hälsningar och krya-kramar.
  /Janne

  Ps.
  En annan sida av mig https://www.leukemi.net
  Ds.

   • Klarajuli 5, 2015 kl. 12:50
    Författare

   Hej Jan! Ja, det är märkligt att så många inte förstår. Ibland kan det dock göra saken roligare. 🙂 Tack!

 2. Usch och fy så jobbigt! 🙁 Hoppas det snart rättar till sig igen, krya på dig!
  Charlotta

   • Klarajuli 7, 2015 kl. 17:09
    Författare

   Tack, det går åt rätt håll!

  • Aina Keijserjuli 6, 2015 kl. 23:09

  Stackars du, som om du inte hade nog ändå! Hoppas nu att de kan åtgärda problemet så att du hämtar dig. Stor krya-på-dig-kram!
  Aina

   • Klarajuli 7, 2015 kl. 17:10
    Författare

   Tack Aina!

  • Malinjuli 7, 2015 kl. 10:19

  Krya på dig! Det låter inte kul alls och jag hoppas att du snart mår bättre! Kom gärna till https://www.xn--nyasportklder-kfb.se och läs lite, när du blivit bättre 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.