Kyligt och dåligt utbud

I dag har vi väntat in det fina vädret som skulle komma. Det gjorde inte det. De 20+ graderna och strålande solskenet som utlovades fanns ingenstans att se här, mer än några minuter i taget. Dessutom blåste det ganska mycket, och riktigt kyligt. Hade tänkt bada, men det blev inte alls av – mer än att doppa fötterna. Vi tog en promenad, solade lite mellan molnen och gjorde inte särskilt mycket mer alls.

Har just grillat och käkat middag, det blev grillspett med fläskytterfilé och andra spett med grönsaker och majskolvar. Delikat. Jag känner mig ganska mör eftersom jag inte har vilat något i dag, så jag tror att det kanske blir en halvtimmes ryggläge innan det händer något mer här. Vi har en film att se, chips att äta och lite bubbel att dricka, så det blir säkert en bra kväll. Det brukar bli bra.

TV. Dåligt utbud!

Det som erbjuds på TV när man inte har en enda extrakanal utöver 1, 2 och 4 är så fruktansvärt uselt, och har varit det hela sommaren hittills. Filmerna som sänds är repriser på kriminaldraman som har visats tjugonitton gånger, och resten verkar vara sponsrad utfyllnad som inte borde ha fått ett enda öre i bidrag. Pinsamt dåligt utbud faktiskt, det är som om SVT helt saknar självkritik och inte granskar vad som kommer att sändas. Journalistik kan vi inte ens prata om, för det verkar inte existera. Nä, det är tur att vi har en DVD-spelare och en del av alla de filmer man borde ha sett minst en gång. Nu: vila.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/kyligt-och-daligt-utbud/

2 kommentarer

    • PiaFia on juli 25, 2015 at 11:44
    • Svara

    Jag som gärna kollar på tv nattetid på grund av jobbet har att se på: 1an gammal svensk serie. 2an texttv. 3an och framåt till 16- amerikansk action, amerikanska detektiver, britcops, Cheaters… INGET svenskt. Inget nutida intressant. Discovery: hur man framställer sprit. Jag borde kanske ta lärdom av Moonlighters, brygga själv, ta en klunk och sova lite…

    1. Haha! Ja, det fanns en tid när Discovery sände bra och intressanta dokumentärer, men det har de självklart slutat med. Någonstans borde det finnas kanaler som sänder saker man vill se, men de verkar inte existera hos några svenska leverantörer.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: