Matkoma och provsvar

I går kom bästa M och hälsade på. Han och R roade sig på dagen med att kolla på några pansarvagnar på museum i Strängnäs, något som jag mer än gärna hoppade över. Det spöregnade också, så det kändes inte som någon idé att knata runt i den byn medan de var på museum, och dessutom innebar det både en tågresa och ett par timmar i bil. Nej tack. Gjorde väldigt lite på dagen för att ha lite energi kvar när de kom hit, och det blev precis lagom. Vi tog en skön promenad, lagade raggmunk med fläsk en masse, och åt tills vi fick matkoma. Sen åt vi blåbärspaj till efterrätt, efter det blev det jordnötsringar, och sen var jag så mätt att jag nästan kreverade. Matkoma deluxe.Blåbär. Matkoma!R hade förresten hämtat min post hemma, och jag hade fortfarande inte fått något läkarutlåtande. Däremot hade jag fått provsvaren från mitt senaste läkarbesök, eftersom jag ville veta om jag hade någon infektion kvar i kroppen och behövde mer antibiotika. Sänkan var förhöjd, blodvärdet lite lågt, och CRP lite förhöjd. Läkaren skrev att han trodde att proverna skulle normaliseras men att jag får vara konvalescent ett tag till. Men det vill jag ju inte. Jag kände ju inte att jag hade en kraftig infektion förra gången heller, för jag mår alltid lite pyton och har feber till och från varje dag. Nåja, bara att hålla koll. I dag är det äntligen fint väder, och jag tror att bad står på schemat. Hurra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/matkoma-och-provsvar/

2 kommentarer

    • Jennyjuli 24, 2015 kl. 10:20
    • Svara

    Intressant blogg! Ha en fin dag!

    1. Tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.