Bakprojekt

Nästa bakprojekt blir förmodligen något annat än småkakor – nu har jag testat några olika sorter och vet ungefär vad som funkar. Enkelt och gott, jag ska baka en laddning syltkakor till nästa vecka när jag får finbesök. Jag känner nämligen på mig att personen i fråga kan tänkas gilla kakor… Men den här veckan är jag på lantstället, och det vore ju kul att göra något den här veckan också.

Muffins

Är ingen fantast av att knåda degar med onda händer och fingrar som hoppar ur led, så ju mindre bearbetning desto bättre. Finliret har jag inte några problem med, men att bearbeta en deg i tio minuter har jag ingen som helst lust med. Muffins är ju alltid gott, så det skulle ju kunna vara en idé att prova ut några nya goda smakkombinationer. Pepparkaksmuffins och äpple- och kardemummamuffins känns svårt att slå, men jag kommer ju aldrig hitta något annat bra om jag inte testar. Kanske muffins med virvlar av lemon curd vore gott, eller apelsinchoklad. Hmm…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/bakprojekt/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.