Candy crush saga

Jag fattar inte grejen med Candy crush saga och alla såna där spel som tydligen finns både på Facebook och i var och varannan telefon. Jag kan förstå grejen med att fördriva tiden på tunnelbanan eller vad man nu försöker distrahera bort med att spela ett spel, men inte såna där spel.

Tydligen behöver man hjälp av andra människor, vänner på Facebook, för att få ”liv” eller vad det nu är man behöver i Candy crush saga, därav alla märkliga spelförfrågningar.

Om jag inte har tackat ja till någon av de första 500 förfrågningarna så lär jag inte göra det sen heller. Det finns säkert något bra i de där spelen också, men TV-reklamen för dem får mig bara att tycka att alldeles för många människor betalar pengar för saker i spelen. Dessutom ser det störtlöjligt ut.

Varför snuttifiera gamla spel till oigenkännlighet och blanda in andra människor som inte är intresserade? Ja, jag vet mycket väl att man kan stänga av notifikationer och snuttifikationer och alla andra sorters fikationer också, men det kommer ju nya jävla spel hela tiden. Nä fan, jag lyssnar på en bra låt i stället.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/candy-crush-saga/

2 kommentarer

    • Maria Jilinaaugusti 23, 2015 kl. 23:31
    • Svara

    Det går att stänga av förfrågningar. Jag är beroende av det spelet, men skickar endast förfrågningar till folk jag VET spelar.

    1. Ja, jag har mina av. Det är bra, många skickar till alla vänner!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.