Flärd och utgrävning

Jäklar vad fort den här veckan har gått. Det är redan lördag! Jag hann knappt med att vara trevlig när Hollywood var här, och det var ju flera dagar sedan han åkte hem. Vi avslutade i alla fall med en riktigt trevlig kväll med lite flärd på en uteservering med goda drinkar, bra musik och en bekanting jag inte sett på kanske 10 eller 15 år. Han spelade i samma band som Conny Bloom, och det tog ett bra tag innan jag lyckades placera ansiktet och namnet med ett ställe eller sammanhang där vi spelat tillsammans förut. Hollywood blev lite starstruck och fotografen i honom kom fram.

Conny Bloom och Arga Klara. Flärd i veckan och utgrävning bland gamla saker.

Vet inte riktigt vad jag har gjort under tiden sedan dess, men det är i alla fall inget minnesvärt. Synd på så fina dagar, men jag har verkligen inte haft ett dugg att göra som involverar en annan människa. Jobba själv kan jag göra i all evighet – tiden flyger, men det är tråkigt i längden när jag stannar upp och tänker efter. Mer flärd, tack. Lite bra musik eller bara en kaffe på stan. Jag har för mig att det var något jag skulle göra nu i helgen, men det verkar vara lösa planer. Börjar dagen med en balja kaffe, lite Led Zeppelin och en arkeologisk utgrävning bland gamla konsertprogram och spellistor, avslutar den förhoppningsvis med något jävligt roligt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/flard-och-utgravning/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.