Förgiftade min gäst

I förrgår förgiftade jag min gäst. Man ska ju i teorin prova allting en gång för att egentligen kunna uttala sig om huruvida något är äckligt eller gott, och vi har diskuterat det här med lökshots ett par gånger. När jag fyllde år så testade vi ju att göra lökshots och alla blev riktigt dåliga i en kvart, och bästa E har sagt att han vill prova. Så fort vi hade gjort själva juicen i min råsaftcentrifug så började han se mer tveksam ut, och det var inte så konstigt. Den har en så stark och obehaglig doft att man reagerar bara på den. Men det skulle göras ändå.

Lökshots, lökjuice med vodka. Förgiftade min gäst.

Det ryms någonstans runt 8 centiliter i de där glasen, varav kanske 2 är vodka. Vi slog oss ner vid matbordet, hällde upp en påse chips för att ha något att knapra på när eftersmaken slog till, och sen var det dags. Inget trams, hej och hå, ner med den. Redan inom en halv minut började känslan av förgiftning slå till, och ångorna av lökshoten tog sig upp genom magen på alla sätt den kunde. Ja, både min gäst och jag blev ganska förgiftade och riktigt hängiga på en gång.

Det är så märkligt, för det är bara juicen av en halv lök i varje glas. En halv lök är ju ingenting, det kan man ju äta i en sallad eller något man lagar, men i formen av juice känner man verkligen att det där var inte bra för kroppen! Nu vet i alla fall även E att det där med lökshots inte är något han behöver testa igen, och jag är lite säkrare på min åsikt i frågan om huruvida det är bra eller dåligt…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/forgiftade-min-gast/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Farsanaugusti 17, 2015 kl. 18:08
  • Svara

  Lever E fortfarande?

  1. Jodå, men det var inte toppform direkt efteråt!

  • Anonymfebruari 9, 2016 kl. 07:54
  • Svara

  Ha ha! Uurk! Gud vilken sadist du är! Då vet jag att man ska vara försiktig med ätande och drickande hos dig! 😀 😛

  1. Han bad om det! :megreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.