Lördagens bestyr

Helgens bestyr hittills har varit konserter, mat och en jäkla lång runda på stan. Det är vad vi har åstadkommit, och det har varit förbannat trevligt! E var på jakt efter en skjorta i går, men vi passade självklart på att göra det obligatoriska besöket i musikaffären först. Och fika. Minst en gång.

Prova gitarr i musikaffär

Vi såg en karl på stan som gick och pratade i telefon, men han var arg och skrek verkligen i luren och han hördes på åtminstone hundra meters håll. Folk gick ut ur affärer och kollade vad det var som pågick, om det var bråk någonstans, men icke. Bara någon som ”pratade” i telefon. Märkligt. Det var fler märkligheter på stan, man skulle nästan kunna tro att psykvården hade semesterstängt.

Har kollat på två riktigt bra konserter – på TV. E hade med sig musiken, som var helt i min smak och som vi båda såg live i somras. Även om vi tog många och ganska långa pauser i går när vi var ute och njöt av det härliga vädret på stan, så gick jag egentligen alldeles för långt. Längre än jag gått på en och samma dag sedan före sommaren, skulle jag tro. Det kändes okej ett tag, men jag kraschade ordentligt framåt slutet.

Jag frågade om alla behövde handikapplatser vid de 7 prioriterade platserna längst bak i tunnelbanevagnen, och som vanligt var det ingen som sa något utan bara kollade snett på mig. En kille reste i alla fall på sig, han pratade dessutom i telefon så han var inte bara vettig, han kunde göra två saker samtidigt också. Han var den enda av de sju människorna där som inte hade samma hudfärg som jag.

Hjärnan var mos av alla mediciner, men vi lyckades ha ganska kul hemma ändå. Jag somnade som en stock i går kväll och sov som en klubbad säl, riktigt skönt. E fick testa min råsaftcentrifug i går också, men det förtjänar ett alldeles eget inlägg senare. Vad händer i dag? Ingen aning.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/lordagens-bestyr/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.