Kvällens underhållning

Nej – något sommarväder och tur till ett fint badställe blev det inte i dag, vi har roat oss med saker som att löka på soffan utan underhållning, tvätta en maskin kläder och R har mördat saker som växer där ute i trädgården. Nu har det klarnat upp, men nu har vi helt andra saker att göra – åka och handla mat. Ska vara ensam ett tag och behöver ha saker som går lätt att laga eller bara ta fram och värma i värsta fall, och de måste finnas där jag lätt kan få tag på dem om det skulle behövas.

Visserligen får jag besök till veckan (hoppas jag) så då är det ju inga problem med handling och sånt, men om något skulle förhindra det så kan det vara bra att ha backup-mat hemma. Det kan ju bara inte vara särskilt mycket folk i stormarknaden i en liten köping efter 7-8 på kvällen, inte om man jämför med i Stockholm i alla fall. Det är ju lördag, då kollar man väl på rolig underhållning med familjen, typ det där löjliga kryssprogrammet från Gröna Lund eller Let’s Dance eller nåt. Eller är det på fredagar?

Tv. Underhållning.

Ska packa ihop lite saker att ta med hem också, för som vanligt hade jag med mig alldeles för mycket kläder och prylar när vi bosatte oss i sommarstugan i våras. Har ju lyckats vara sjuk eller konvalescent den största delen av sommaren också, så jag har inte haft användning för något som är mer än bekvämt. Som vanligt kommer bilen att vara fullproppad när vi åker hem till stan i morgon; mat, katt, kläder, hygienprylar, ortoser, korsetter… Nåja. Kommer säkert att släpa mycket av det fram och tillbaka minst en gång till innan sommaren slutar, för det känns ju som om den just ska börja.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/kvallens-underhallning-2/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.