Spindelsäsong

Årets spindelsäsong har startat. De stora, feta och ibland håriga spindlarna kommer fram i augustinätterna och skapar stora nät. Det spelar ingen roll hur ofta man tar bort dem, de är ändå tillbaka när man kliver upp och går ut morgonen efter. Som Särimner, men kanske inte. Bilden är ju inte skalenlig, men så här ser det ut när man sticker ut huvudet genom ytterdörren efter skymningen. Hej monster.

Spindel i nät. Spindelsäsong.

Frågan är ju vad de där lurviga små sakerna gör på vintern, och på våren. Det är först så här års de börjar synas, så någonstans inte alltför långt bort måste de ju hålla till. Jag har ingen jävla aning, och jag har inte tid att läsa på något mer om det just nu, men det har hamnat på listan med saker jag måste ta reda på.

Jag bryr mig inte om dem, så länge det inte hänger en fet spindel ovanför mig i sovrummet, eller om man trasslar in sig i spindelnät när man ska gå någonstans på tomten, men det är många som verkar avsky dem. En del avskyr till och med att röra vid näten, eller ens se dem. Spindelnät är i alla fall en riktigt bra grej om man vill bygga något starkt, men de äter ofta upp varandra om man har en spindelnätsfarm. Och nu kom jag på något annat riktigt intressant angående spindelnät som bästa M visade mig, ska se vad jag kan hitta för kul att dela med mig av sen!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/spindelsasong/

2 kommentarer

  1. Tack för att du besökte min blogg, vad kul att du gillade den! 🙂

    1. Eh?

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: