Påhälsning av doktor!

I går blev det riktigt bra! Vaknade till världens ösregn och åska, och min syster och hennes dotter skulle komma och hälsa på. Nå ja, inte värre än att vi leker inomhus tänkte jag, men efter ett par timmar gassade solen igen. Helt vindstilla, och det var riktigt skönt ute. Varmt, på riktigt!

Vi började leka på en gång – hon var doktor. Det bästa som finns är att ta alla grejer, ortoser, pillerburkar, krämer, plåster och plastsprutor och använda allt för alla möjliga sorters sjukdomar, både på mig och på våra vänner gosedjuren. Kaninen bröt ryggen några gånger, älgen fick ett plåster på ryggen, och hunden var magsjuk. Jag behövde vaccinera mina knän och armar.

Vaccin

Som tur var har jag ju oändligt många sorters piller i olika storlekar och färger, och doktorn kunde bota i stort sett alla sjukdomar och benbrott med rätt kombination av piller, bara man tror på det. Tur för oss som är sjuka! Jag och syrran blev vaccinerade mot alla sorters åkommor och virus, på mig blev det väldigt snällt och försiktigt men syrran verkade ha en helt galen doktor. Det blev faktiskt en väldigt lugn dag utan något som gjorde särskilt ont alls. Trött, ja, men inte utsliten. Vi gick ner och badade på eftermiddagen, men det var ganska kallt i spat så vi stannade inte så länge.

Efter middagen gick vi ner och satte oss på bryggan och filosoferade lite. Om fiskar pruttade i vattnet, om ditten och datten, och om en hemlis. Väldigt mysigt. Sen låg vi i sängen och myste en stund innan läggdags, och pratade ännu mer. I dag verkar det vara hyfsat fint ute, och finns det säkert många fler sjukdomar doktorn kan bota. Tur.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/pahalsning-av-doktor/

2 kommentarer

  • Annaaugusti 6, 2015 kl. 22:33
  • Svara

  Ett vanligt misstag som många gör när de ska gå ner i vikt är att man endast tänker på sina kostvanor och skippar träningen.
  Oftast krävs det mer än bara ändrade matvanor för att lyckas.

  Läs min blogg https://www.superwoman.n.nu/ för att ta reda på hur du kan Optimera din fettförbränning och gå ner i vikt!

   • Farsanaugusti 6, 2015 kl. 23:36
   • Svara

   Bara reklam!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.