4000 meddelanden på två år

Haha, läste i tidningen i går kväll om en anställd på Arbetsförmedlingen som fått sparken. Hon hade skickat meddelanden med mer eller mindre sexuella anspelningar till sin chef under två års tid. När han blev vän med den kvinnliga anställda på Facebook hittade han även lite andra meddelanden i form av nakenbilder. Och ja, det var ju inte bara några stycken meddelanden hon skickat till sin chef – det var 4000 stycken!

4000! Det är i snitt drygt 8.5 meddelanden varje arbetsdag, om man jobbar 47 veckor om året. Lite drygt ett i timmen, varje timme hon har arbetat de senaste två åren. Inte bara måste det ha tagit oerhört mycket tid i anspråk och hon hade betydligt mindre tid att utföra sitt jobb på, men fattar man inte själv att det är något sjukligt eller fel i sitt beteende om man skriver så många meddelanden? Att chefen inte har gjort något åt situationen förrän de blev vänner på Facebook är lite märkligt, för om man får så många meddelanden varje dag förstår man väl att kvinnan inte gjort det man ska när man är på jobbet?

Telefon

Jag skulle bli jävligt förvånad, och lite skraj, om något var så besatt av mig. Hon fick ju faktiskt sparken till slut, för det går väl inte att berättiga den tid det tagit att skriva alla meddelanden, och sexuella trakasserier är ju allvarligt. Men att det fick pågå så länge är märkligt – jag skulle anta att chefen där också blev lite skraj till slut.Galenskaperna på Arbetsförmedlingen fortsätter tydligen, som vanligt. Ingen tar ansvar, saker som viktiga papper försvinner, pengar ges till svågrar i ”offentliga upphandlingar” och de är tydliga med att man inte får a-kassa som arbetslös och berättigad till det, om man har ett funktionshinder som gör att att man inte kan ta det jobb de anvisar att man ska söka. Herregud. När ska de lägga ner Arbetsförmedlingen? De är ju faktiskt extremt tydliga med att de inte förmedlar jobb där, det är bara en portal för administration och förnedring.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/09/4000-meddelanden-pa-tva-ar/

2 kommentarer

  1. Haha! Har du läst ”Vi bara lyder” av Roland Paulsen? Mkt träffsäkert om Af!

    /Monica

    1. Det har jag missat! Ska leta reda på den, tack för tipset!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: