Kramp och support

Jäklar vilken kramp jag hade i benet i går kväll. Satt i soffan med fötterna upp på bordet, som jag brukar, och det gick bara några minuter innan det började som ett sendrag i foten, för att sedan utökas till vaden och baksidan av låret. Det händer oftare och oftare, och det går liksom inte att göra så mycket åt en sån kramp när det väl händer. Käka några piller och vänta ut det, men det höll i sig länge. Långt efter jag gått och lagt mig.

Sitter alltid med benen eller fötterna upplagda i soffan eller på en hylla under mitt soffbord när jag är hemma, och det fungerar bra. Att bara sitta rakt upp och ner på röven går inte alls särskilt länge. Skillnaden är väl att bordet här på lantstället är högre än det jag sitter på, och det funkar dåligt. Men samtidigt är soffan så jäkla liten att jag inte riktigt ryms på tvären, och inte är det skönt för nacken heller. Nåja, det är bättre i dag. Ser till att äta sånt som är rikt på kalium varenda dag, men det verkar finnas en gräns för hur mycket det kan hjälpa. När jag inte äter en massa bananer, som har bra kaliuminnehåll, händer det nästan varje dag. Men det blir ofta så här när jag skalar en banan.

Banan. Jag är dålig på att skala bananer! Bananer innehåller kalium, vilket är bra mot kramp.

I dag har jag agerat tekniksupport åt ”svärmor”, föra över bilder från telefonen till datorn och lite såna saker, och så har vi planerat en utflykt i morgon medan R är på jobbet. Vi ska åka en sväng till en ort i närheten och kolla lite på kläder och andra prylar, och så käka lunch någonstans. Det blir bra, för det har inte hänt mycket den här veckan. Det verkar klarna upp lite nu, men det har ju varit jämngrått i flera dagar – förhoppningsvis blir R inte alltför sen och vi hinner med en promenad.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/09/kramp-och-support/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.