Användarprofil åt skogen

Vilken jävla morgon. Jag kan inte logga in på min dator, felmeddelandet ”Användarprofiltjänsten misslyckades med inloggningen” visas när jag försöker logga in. Googlar saken från min telefon och får till svar att jag ska starta om datorn om det är så att antivirusprogramvaran söker igenom datorn medan jag försöker logga in. Eh, jag slog ju just på den? Men visst, jag startar om ett par gånger. Ingen skillnad. Sen står det så här:

Om du vill skapa en ny användarprofil, måste du först skapa ett nytt användarkonto. När kontot skapas, skapas även en profil. När du har skapat profilen, kan du kopiera filer från den befintliga profilen. Du måste ha minst tre användarkonton på datorn för att kunna slutföra de här stegen, inklusive det nya kontot du just skapade.

Men jag har ju bara en användare, jag själv, så hur fasen ska jag ens komma in i datorn för att göra en ny användarprofil…? Goddag yxskaft. Någonstans när man installerar en ny dator borde det ju komma upp att man bör göra fler än en användarprofil, men icke. Och vad ska jag med flera olika till när jag bara är en person och jag inte har några specifika inställningar?

Dator

Det borde väl gå att starta i felsäkert läge och fixa det på något sätt, men det står fan inte på Microsofts hjälpsida. Jag är som en strandad val utan den där dator. Ska slå på min lilla laptop så att jag i alla fall har något att göra, och försöka hitta mer info om hur i helvete jag ska få igång den vanliga. Urghh, saker ska bara funka, när de inte gör det blir jag jävligt irriterad. Jag har inte haft sönder något, alltså borde det fungera som vanligt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/09/anvandarprofil-at-skogen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.